فهرست مطالب:
- ۱۰ دلیل برای این که شما باید یک وب سایت داشته باشید
- ۱. به مردم می گوید چه کسی هستید و چه کاری انجام می دهید
- ۲. ۷ روز هفته و ۲۴ ساعت شبانه روز در دسترس هستید
- ۳. اعتبار سازی
- ۴. مشتریان را همواره از تغییرات مطلع می کند
- 5. به ایجاد کسب وکارتان کمک می کند
- 6. رقبای شما وب سایت دارند
- 7. کمک می کند تا گروه هدف بزرگتری داشته باشید
- 8. مهم بودن در بازاریابی
- 9. داشته ها و افتخارات شما را نشان می دهد
- 10. مقرون به صرفه بودن
۱۰ دلیل برای این که شما باید یک وب سایت داشته باشید
اگر به دنبال رقابت در بازار هستید، باید در فضای آنلاین حضور داشته باشید و از آن مهم تر یک وب سایت داشته باشید. شاید ده سال پیش چنین ارتباطی بین کسب و کارها و فضای آنلاین وجود نداشت اما امروزه وب سایت ها به یک رکن اصلی در اکثر کسب وکارها تبدیل شده اند. وب سایت را همانند خانه دیجیتال تصور کنید که در آن شما میهمان هایی را برای معرفی برند، محصول یا خدمات خود دعوت کرده اید. مشتریان شما در حال هماهنگ شدن با عصر دیجیتال هستند، شما نیز باید همین طور باشید. در ادامه با ۱۰ دلیل برای این که شما باید یک وب سایت داشته باشید آشنا خواهید شد.
۱. به مردم می گوید چه کسی هستید و چه کاری انجام می دهید
یک وب سایت تفاوتی با یک مصاحبه و ارائه ندارد. وب سایت در حقیقت فضایی است که اجازه می دهد خود را به مشتریان احتمالی خود معرفی نمایید و یک شناخت از محصول و خدماتی که ارائه می دهید به آن ها عرضه کنید. به کمک یک وب سایت می توانید راه های کمک به مشتریان و پیشینه ی فعالیت خود را نیز ارائه دهید. وب سایت هم چنین محلی برای ارتباط افراد با برند شما خواهد بود تا تصمیم بگیرند که آیا شما کاندیدای مناسبی برای همکاری و کار کردن هستید یا خیر.
۲. ۷ روز هفته و ۲۴ ساعت شبانه روز در دسترس هستید
برخلاف فروشگاه های فیزیکی، ادارات و دفاتر که در ساعات خاصی ارائه خدمات می کنند، وب سایت شما در همه ی ساعات شبانه روز و همه ی روزهای هفته باز است که به مشتریان شما اجازه می دهد هر زمانی که مایل بودند از وب سایت شما دیدن کنند، سوال بپرسند یا خرید کنند.
۳. اعتبار سازی
اگر می خواهید به عنوان یک شرکت خوش نام که مردم به آن اعتماد دارند جایگاهی برای خود کسب کنید، در اولین برخورد با مشتریان باید تاثیری مثبت و پایدار از خود در ذهن مشتریان برجای بگذارید. معتبر و قابل اعتماد بودن به راحتی مشتریان را متقاعد می کند تا از شما خرید کنند.
۴. مشتریان را همواره از تغییرات مطلع می کند
اگر در کسب وکار شما تغییرات دائمی صورت می گیرد به طور مثال اگر محصولات جدیدی عرضه می شود، به روز رسانی یا فروش ویژه دارید باید به مشتریان اطلاع رسانی کنید، وب سایت شما کمک می کند تا مشتریان در جریان امور قرار بگیرند.
5. به ایجاد کسب وکارتان کمک می کند
آیا می دانستید که آفریقای جنوبی بیش از ۳۱ میلیون کاربر فعال اینترنت دارد؟ اگر هدف شما توسعه ی کسب وکار و درآمد بیشتر است، داشتن وب سایت این فرصت را به شما می دهد که کسب وکار بزرگتری داشته باشید.
6. رقبای شما وب سایت دارند
آیا جلوتر بودن از رقبا برای شما یک اولویت است؟ احتمالا همین طور است. رقبای شما در موفقیت تجاری تان نقش مهمی دارند. راه اندازی کسب و کار اینترنتی به شما کمک می کند تا گروه هدف (مشتریان) را به سوی خود جذب کنید.
7. کمک می کند تا گروه هدف بزرگتری داشته باشید
گروه هدف بزرگتر (مشتریان بیشتر) مساوی است با درآمد بیشتر. درشعاع ۵ کیلومتری شما چه تعداد مشتری احتمالی وجود دارد و چطور این مشتریان را جذب می کنید؟ با کمک وب سایت خود می توانید قلمرو کسب وکارتان را گسترش بدهید، علاوه بر مشتریان محلی می توانید محصولات و خدمات خود را در سطح ملی و حتی جهانی به مردم عرضه کنید.
8. مهم بودن در بازاریابی
اگر می خواهید مشتریان احتمالی به مشتریان واقعی تبدیل شوند باید وب سایت داشته باشید. در اصل، هسته ی مرکزی استراتژی بازاریابی برای محصولات شما، همان وب سایت شماست.
9. داشته ها و افتخارات شما را نشان می دهد
از طریق وب سایت شما مردم می توانند ببینند که چه کارهایی انجام داده اید و قادر به انجام چه کارهایی هستید. معمولا این اولین چیزی است که مشتری مایل است در مورد آن سوال کند. اگر شما در مورد کالا و خدمات خود بازخورد خوبی از مشتریان دریافت کرده باشید این باعث می شود که قرارداد های جدیدی با مشتریان منعقد کنید.
10. مقرون به صرفه بودن
تهیه ی بروشور، اعلامیه و سایر روش های تبلیغاتی ممکن است پرهزینه باشند. طراحی سایت یک شیوه ارزان و دائمی برای تبلیغات در کسب وکارهاست و همچنین یک سرمایه گذاری است که در طولانی مدت باعث صرفه جویی در وقت و هزینه ها می شود.